17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 aracını indir

Windows 10 aracını indir

windows 10 aracını indir

 · Windows 10 İndirme Aracı 4 ( oy) Lisans: Demo Yayımcı: Microsoft Boyut: MB Ekleyen: PantegrA Arayüz: Türkçe Güncelleme: Sistem: Windows Virüs Tarama: 0 / 17 Windows 10 İndirme Aracı İndir ESET Internet Security İndirin Windows 10, Microsoft tarafından üretilen ve kullanıcılara dağıtılan bir işletim sistemidir.4/5() Windows 11'i yüklemek istediğiniz PC'ye USB flash sürücüyü takın veya DVD'yi yerleştirin. PC'nizi yeniden başlatın. PC'niz USB veya DVD medyasına otomatik olarak önyükleme yapmazsa, bir önyükleme menüsü açmanız veya PC'nizin BIOS veya UEFI ayarlarından önyükleme sırasını değiştirmeniz gerekebilir  · Windows Repair Toolbox indir - Bilgisayarınızın optimum seviyede çalışmaya devam etmesi için, muhtemelen Windows işletim sisteminizi en azından bir kez tamir etmeniz gerekecektir. Windows Repair Toolbox süreci daha kolay, daha hızlı ve tek biçimli kıl



Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir



Windows 11 windows 10 aracını indir yüklemek veya oluşturmak için aşağıda 3 seçenek bulunmaktadır. Sizin için en iyi seçeneği belirlemek üzere bu seçeneklerin her birine göz atın. Windows 10'dan yükseltme yapıyorsanız, yükseltme işleminin PC'niz için hazır windows 10 aracını indir konusunda Windows Update aracılığıyla bilgilendirilmeyi beklemenizi öneririz. Yüklemeden önce, lütfen cihazınızın Windows 11 için minimum sistem gereksinimlerini karşıladığını doğrulamak üzere PC Sistem Durumu Kontrolü uygulamasına başvurun ve cihazınızı etkileyebilecek bilinen sorunlar için Windows sürüm bilgileri durumunu kontrol edin.


Windows 11'i indirin Windows 11 medyasını yüklemek veya oluşturmak için aşağıda 3 seçenek bulunmaktadır. Windows 11 Yükleme Yardımcısı Şu anda kullandığınız cihaza Windows 11 yüklemek için en iyi seçenek budur. Başlamak için Hemen İndir 'e tıklayın. Başlamadan önce Bu yardımcı şunu yapmanızı sağlar: Windows 10 yüklü bir PC'yi Windows 11'e yükseltme. Başlamadan önce, aşağıdaki koşulların sizin için geçerli olup olmadığını kontrol edin: Windows 10 lisansına sahip olmanız gerekir. Yükleme Yardımcısı'nı çalıştırmak için PC'nizde Windows 10 sürümünün veya daha yeni bir sürümünün yüklü olması gerekir. Yükseltme gereksinimleri ve desteklenen özellikler için PC'nizin Windows 11 cihaz özelliklerini karşılaması gerekir. Bazı özellikler ek donanım gerektirir, windows 10 aracını indir.


Ayrıca, güncelleştirilmiş sürücüler ve donanım uyumluluğu hakkında bilgi almak için PC üreticinizin web sitesini ziyaret etmenizi öneririz. Bilgisayarınızda Windows 11'i indirmek için 9 GB boş disk alanı olmalıdır. Yükleme Yardımcısı'nı indirdikten sonra: Çalıştır seçeneğini seçin. Bu aracı çalıştırmak için yönetici olmanız gerekir. Araç, cihaz donanımının uyumlu olduğunu onayladıktan sonra lisans koşulları sunulur, windows 10 aracını indir. Kabul et ve Yükle seçeneklerini seçin. Araç hazır olduğunda, bilgisayarınıza yükleme işlemini tamamlamak için Şimdi Yeniden Başlat düğmesine tıklayın. Windows 11'in yüklenmesi biraz zaman alabilir ve PC'niz birkaç kez yeniden başlatılır. PC'nizi kapatmadığınızdan emin olun. Not: Windows 11 Yükleme Yardımcısı ARM tabanlı PC'lerde çalışmaz. Yalnızca x64 işlemci kullanan PC'lerde desteklenir. Windows 11'i farklı bir PC'ye yüklemek için yükleme medyasına ihtiyacınız varsa, Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma bölümüne bakın.


Hemen İndir. Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma Yeni veya kullanılmış bir PC'de Windows 11'i yeniden yükleme veya temiz yükleme işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız, önyüklenebilir bir USB veya DVD oluşturmak üzere medya oluşturma aracını indirmek için bu seçeneği kullanın. Başlamadan önce Başlamak için, öncelikle Windows 11'i yüklemek üzere bir lisansa veya Windows 11 yükseltmesine uygun bir Windows 10 cihazına sahip olmanız gerekir. Aşağıdakileri sağladığınızdan emin olun: İnternet bağlantısı internet windows 10 aracını indir sağlayıcısı ücretleri geçerli olabilir. iso dosyasını indirdiğiniz bilgisayar, windows 10 aracını indir, USB veya harici sürücüde yeterli veri depolama alanı.


Önyüklenebilir bir disk oluşturmak için en az 8 GB alana sahip boş bir DVD disk ve DVD yazıcı. Yükleme sırasında tüm içerik silineceği için boş bir USB veya boş bir DVD kullanmanızı öneririz. Bir ISO dosyasından DVD önyüklenebilir diski yazdırmaya çalışırken "disk görüntüsü dosyası çok büyük" mesajı alırsanız, windows 10 aracını indir yüksek kapasiteli bir Çift Katmanlı DVD kullanın. Windows 11 yüklemek istediğiniz PC'nin şu özellikleri karşıladığından emin olun: 64 bit CPU'ya sahip olma: Windows 11 yalnızca 64 bit CPU'larda çalışabilir. Windows 11 Medya Oluşturma Aracı, yalnızca x64 işlemciler için yükleme medyası oluşturur.


ARM tabanlı PC'lerde, yükseltme işleminin PC'niz için hazır olduğu Windows Update aracılığıyla bildirilene kadar beklemeniz gerekir. Sistem gereksinimlerini karşılama: Windows 10 çalıştıran tüm cihazlar Windows 11 yükseltmesine uygun değildir. Yükseltme windows 10 aracını indir ve desteklenen özellikler için Windows 11 cihaz özellikleri bölümüne bakın. UYARI : Windows 11 medyasının Windows 11 minimum sistem gereksinimlerini karşılamayan bir bilgisayara yüklenmesi önerilmez ve uyumluluk sorunlarına yol açabilir. Gereksinimleri karşılamayan bir bilgisayara Windows 11 yüklemeye devam ederseniz, bu bilgisayar artık desteklenmeyecek ve güncelleştirmeleri almaya hak kazanmayacaktır. Uyumsuzluk nedeniyle bilgisayardaki hasarlar üretici garantisi kapsamında değildir. Geçerli dilinizle eşleşme: Windows 11'i yüklerken aynı dili seçmeniz gerekir. Şu anda hangi dili kullandığınızı görmek için PC ayarlarından Zaman ve Dil veya Denetim Masası'ndan Windows 10 aracını indir bölümüne gidin.


Yükleme medyası oluşturmak için medya oluşturma aracını kullanma: İndirdikten sonra, medya oluşturma aracını çalıştırın. Ne yapmak istiyorsunuz? sayfasında, Başka bir PC için yükleme medyası oluşturma ve ardından İleri seçeneklerini seçin. Windows 11 için dil, sürüm ve mimari 64 bit seçimini yapın. Kullanmak istediğiniz medyayı seçme: USB flash sürücü: En az 8 GB boş alana sahip boş bir USB flash sürücü takın. Flash sürücüdeki tüm içerik silinir. Bu dosya, önyüklenebilir bir DVD oluşturmak için kullanılabilir. Dosya indirildikten sonra, dosyanın kaydedildiği konuma gidebilir veya DVD yazıcıyı aç seçeneğini seçerek dosyayı DVD'ye yazmak için talimatları izleyebilirsiniz.


Yükleme medyası oluşturulduktan sonra, medyayı kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin. Ayrıca, windows 10 aracını indir, gerekli olabilecek diğer sürücüler için cihaz üreticinizin destek sitesini ziyaret edebilirsiniz. Windows 11'i yüklemeye başlamadan önce, işlerinizi kaydetmeniz ve PC'nizi yedeklemeniz önerilir. Windows 11 için bir ISO dosyası indirmek üzere medya oluşturma aracını kullandıysanız, aşağıdaki adımları izlemeden önce dosyayı bir DVD'ye yazmayı unutmayın: Windows 11'i yüklemek istediğiniz PC'ye USB flash sürücüyü takın veya DVD'yi yerleştirin.


PC'nizi yeniden başlatın, windows 10 aracını indir. PC'niz USB veya DVD medyasına otomatik olarak önyükleme yapmazsa, bir önyükleme menüsü açmanız veya PC'nizin BIOS veya UEFI ayarlarından önyükleme sırasını değiştirmeniz gerekebilir. Bir önyükleme menüsü açmak veya önyükleme sırasını değiştirmek için, genellikle PC'nizi açtıktan hemen sonra bir tuşa F2, F12, Delete veya Esc gibi basmanız gerekir. Önyükleme menüsüne erişim veya PC'nizin önyükleme sırasını değiştirme ile ilgili talimatlar için, PC'nizle birlikte verilen belgelere bakın veya üreticinin web sitesine gidin. Önyükleme seçeneklerinde USB veya DVD medya cihazının listelendiğini görmüyorsanız, BIOS ayarlarınızda Güvenli Önyüklemeyi geçici olarak devre dışı bırakma talimatları için PC üreticinize başvurmanız gerekebilir. Önyükleme menüsünü veya sırasını değiştirmek işe yaramazsa ve PC hemen değiştirmek istediğiniz işletim sistemine önyükleme yaparsa, PC tamamen kapanmamış olabilir. PC'nin tamamen kapandığından emin olmak için, oturum açma ekranındaki veya Başlat menüsündeki güç düğmesini seçin ve Kapat'ı seçin.


Önemli Not: 2. adımda önyükleme sırasında değişiklikler yaptıysanız, yükleme işlemi tamamlandıktan sonra ilk Windows yükle sayfasını görme ihtimaliniz bulunmaktadır. Bu sorunu çözmek için önyükleme sırasında yaptığınız değişiklikleri geri almanız gerekir. Bu, Windows'u yeni yüklediğiniz dahili sürücünün normal şekilde önyükleme yapmasını sağlar. Windows Yükle sayfasından dil, saat ve klavye tercihlerinizi belirleyin ve ardından İleri'yi seçin. Windows Yükle'yi seçin. Windows 11 Disk Görüntüsünü ISO İndirme Bu seçenek, Windows 11'i yüklemek için önyüklenebilir bir yükleme medyası USB flash sürücü, DVD veya bir sanal makine. ISO dosyası oluşturmak isteyen kullanıcılar içindir. Bu indirme, doğru sürümün kilidini açmak için ürün anahtarınızın kullanıldığı çok sürümlü bir ISO'dur. İndir'i seçin. İndir'i seçin Windows 11 multi-edition ISO. Başlamadan önce Aşağıdakileri sağladığınızdan emin olun: İnternet bağlantısı internet hizmet sağlayıcısı ücretleri geçerli olabilir.


Windows 11 ISO yalnızca x64 işlemcili cihazlar için kullanılabilir. UYARI: Windows 11 medyasının Windows 11 minimum sistem gereksinimlerini karşılamayan bir bilgisayara yüklenmesi önerilmez ve uyumluluk sorunlarına yol açabilir. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, dosyanın bütünlüğünü sağlamak için İndirme işlemini doğrulama seçeneğini kullanabilirsiniz. Yükleme talimatları DVD : Windows 11 ISO dosyasını indirdiğiniz klasörü bulun. Yükleme DVD'sini oluşturmak üzere Windows Disk Görüntüsü Yazıcı'yı kullanmak için, ISO dosyasına sağ tıklayın ve Özellikler 'i seçin. Uygula 'yı seçin. Bunu yaptığınızda, ISO dosyasına sağ tıkladığınız zaman Disk görüntüsünü yaz seçeneği görüntülenir. Üçüncü taraf bir DVD yazma programı kullanmak için, windows 10 aracını indir, ISO dosyasına sağ tıklayarak Birlikte aç 'ı seçebilirsiniz. Yükleme talimatları ISO : Windows 11'i DVD veya USB flash sürücü kullanmadan doğrudan doğruya ISO dosyasından yüklemek için, ISO dosyasını bağlayın. Bunu yaptığınızda, mevcut işletim sisteminiz Windows 11'e yükseltilir.


ISO dosyasını bağlamak için: ISO dosyasını indirdiğiniz konuma gidin. ISO dosyalarını açmak için kullanmak istediğiniz programı belirlemek üzere "Genel" sekmesinde, "Birlikte aç:" yazan yerde "Değiştir ISO dosyasına sağ tıklayın ve Bağla 'yı seçin. Bunu yaptığınızda, "sanal" önyüklenebilir bir disk oluşturulur. Diskin içindeki dosyaları görüntülemek için diske çift tıklayın. Windows 11 yüklemesini başlatmak için setup. exe dosyasına tıklayın. Diğer indirme seçenekleri Enterprise sürümlerini indirmek için Toplu Lisanslama Hizmet Merkezi 'nde oturum açın. Mevcut indirmeler için Visual Studio Subscriptions portalına giderek aboneliğinizle oturum açın.


Insider Preview sürümlerini indirmek windows 10 aracını indir Windows Insider sitesini ziyaret edin. Geri bildirim sağlayın Lütfen bir seçenek belirleyin. Lütfen bir seçenek belirleyin. Bu siteyi iyileştirmek için ne yapabileceğimizi söyleyin. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.




Windows 10 PRO Free Download ISO 32 Bit And 64 Bit Directly From Microsoft [Tutorial]

, time: 4:59





Download Windows 11


windows 10 aracını indir

Doğrudan sürümlerden birine gitmek için aşağıdaki bağlantılardan birini seçin: Windows 10 (Ardından Şimdi indir aracını seçin.) Windows 11 (Ardından, Aracı şimdi indir ’i seçin.) Önemli: Bilgisayarınızda Windows'u yüklemeden veya Kullandığınız işletim sistemi Windows 10 medya oluşturma aracını desteklemediği ve Windows 10'u indireceğinizden emin olmak istediğimiz için bu sayfaya yönlendirildiniz. Medya oluşturma aracını kullanmak için Microsoft Yazılım İndirme Windows 10 sayfasını bir Windows 7, Windows veya Windows 10 cihazından ziyaret edin Windows 11'i yüklemek istediğiniz PC'ye USB flash sürücüyü takın veya DVD'yi yerleştirin. PC'nizi yeniden başlatın. PC'niz USB veya DVD medyasına otomatik olarak önyükleme yapmazsa, bir önyükleme menüsü açmanız veya PC'nizin BIOS veya UEFI ayarlarından önyükleme sırasını değiştirmeniz gerekebilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder