17 Temmuz 2022 Pazar

Uygulamalarım indir

Uygulamalarım indir

uygulamalarım indir

Ücretsiz Catch Ücretsiz + OneShot Ücretsiz + Pirate's Path Ücretsiz Alchemic Phone 7 Ücretsiz Mind Your Step Ücretsiz tileUp Ücretsiz + FlipSomeTiles HD Ücretsiz + Top Task List Ücretsiz + Popüler ücretsiz uygulamalar Tümünü göster Phoenix Force Ücretsiz + Indir YouTube Video & MP3 müzik için VidTuber. Ücretsiz + WPS Office - Free Office Suite. Ücretsiz + VPN Unlimited® Ücretsiz Türkçeye Çevir. You are shopping Microsoft Store in: Türkiye - Türkçe. Are you looking for Microsoft Store in: United States - English?



Uygulamalarım portalından oturum açma ve uygulamaları başlatma



İş veya okul hesabınızı web tabanlı Uygulamalarım portalıyla kullanarak uygulamalarım indir yapabilirsiniz:. Gruplarım portalına erişme. Hesabım portalına gidin. Bu içerik Uygulamalarım kullanıcılara yöneliktir. Yöneticiyseniz, Uygulama Yönetimi Belgeleri'nde bulut tabanlı uygulamalarınızı ayarlama ve yönetme hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Kişisel bir Microsoft hesabıyla oturum açarken bir hata görürseniz, uygulamalarım indir, aşağıdaki URL'lerden birinde kuruluşunuzun etki alanı adını contoso. com gibi veya kuruluşunuzun Kiracı Kimliğini kullanarak oturum açabilirsiniz:. aşağıdaki web tarayıcılarından herhangi birinden Uygulamalarım portalına ulaşabilirsiniz. Microsoft, işletim sisteminizle uyumlu en güncel tarayıcıyı kullanmanızı önerir. Bilgisayarınızda veya bir iOS veya Android mobil cihazda Edge tarayıcısının mobil sürümünden Uygulamalarım portalına erişebilir ve kullanabilirsiniz. Kuruluşunuzun bulut tabanlı uygulamalarına erişme ve bunları kullanma izniniz varsa bu uygulamalara Uygulamalarım portalından ulaşabilirsiniz.


Bilgisayarınızda iş veya okul hesabınızla Uygulamalarım portalında uygulamalarım indir açın. com gibi özelleştirilmiş bir sayfaya yönlendirebilir. Kuruluşunuza ait olan ve kullanabileceğiniz tüm bulut tabanlı uygulamaları gösteren Uygulamalarım sayfası görüntülenir. Uygulamalarım sayfasından kullanmaya başlamak istediğiniz uygulamayı seçin. Uygulama için yeni bir sayfa açılır; burada oturum açabilir gerekirse veya uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. İstenirse Güvenli Oturum Uygulamalarım indir Uzantısı Uygulamalarım indirip yükleyin. Bu uzantı, kuruluşunuzun bulut uygulamalarıyla çoklu oturum açmayı kullanmak için masaüstü tarayıcınızı kullanmanıza yardımcı olur. Uygulamalarım portalında bir uygulamanın üzerine gelmeniz, Diğer eylemler menüsünü [ Kuruluşunuz sizi zaten çoklu oturum açma için ayarladıysa uzantı otomatik olarak yüklenir ve bu bölümü atlayabilirsiniz, uygulamalarım indir.


Hızlı arama özelliğini kullanarak tüm uygulamaları başlatın. Son Kullanılanlar bölümünde kullandığınız son uygulamalara bakın. Uygulama Ara Sunucusu kullanarak uzaktan çalışırken şirket içi URL'lerini kullanın. Microsoft Edge - Microsoft Store Uygulamalarım Güvenli Oturum Açma Uzantısı özelliğine gidin ve eski Microsoft Edge tarayıcının uzantısını almak için Al'ı seçin. Google Chrome - Chrome Web Mağazası Güvenli Oturum Açma Uzantısı Uygulamalarım gidin ve Chrome'a Ekle'yi seçin. Adres çubuğunuzun sağında oturum açmanıza ve uzantıyı özelleştirmenize izin vermek için bir simge eklenir. Son Kullanılanlar bölümünde kaç uygulamanın görüntülenip görüntülenmeyeceğini seçebilir ve kuruluşunuzun iç URL'lerinin yeniden yönlendirmesine izin verilip verilmeyeceğini belirleyebilirsiniz. Başlamak için yeni Uygulamalarım Güvenli Oturum Açma Uzantısı simgesini ve ardından Uygulamalarım indir aç'ı seçin.


Ayarlar icon öğesine sağ tıklayın ve Ayarlar'ı seçin. Ayarlar kutusunda portalda görmek istediğiniz son uygulamaların sayısını uygulamalarım indir uzaktan kullanabilmeniz için kuruluşunuzun iç URL'lerinin yeniden yönlendirmesine izin verilip verilmeyeceğini seçin. Cihazlarınızda Edge tarayıcısının mobil sürümünden kuruluşunuzun uygulamalarını görüntüleyin ve kullanın. Mobil cihazınızda, Mobil Edge tarayıcı uygulamasını Apple App Store ve Google Play Store'dan indirip yükleyin. Mobil Edge tarayıcısını açın ve bilgisayarınızda iş veya okul hesabınızla Uygulamalarım portalında oturum açın. Uygulamalar sayfasından kullanmaya başlamak istediğiniz uygulamayı seçin.


Yöneticiniz size izin verdiyseUygulamalarım indir sayfasına yeni bir uygulama ekleyebilirsiniz. Uygulamalar sayfasında Self servis uygulamaları ekle'yi seçin. Sağlanan listeden eklemek istediğiniz uygulamayı seçin ve ardından Ekle'yi seçin. Uygulama, Uygulamalar sayfasındaki listeye eklenir. Bazı uygulamalar eklenmeden önce yönetici onayı gerektirebilir. Bu durumda uygulama, yönetici onaylayana kadar Uygulamalar sayfasına eklenmez. Profil bilgilerinizi değiştirme. Gruplarınızla ilgili bilgileri görüntüleme ve güncelleştirme. İş veya uygulamalarım indir hesapları. Genel Bakış. Microsoft Authenticator Uygulaması. İki aşamalı doğrulama. Personelim portalı. Hesabım portalı. Güvenlik Bilgileri portalı. Uygulamalarım uygulamalarım indir. Parola sıfırlama. İş veya okul hesabınızı web tabanlı Uygulamalarım portalıyla kullanarak aşağıdakileri yapabilirsiniz: Kuruluşunuzun bulut tabanlı uygulamalarının çoğunu görüntüleme ve başlatma Gruplarım portalına erişme Hesabım portalına gidin Uygulamalarım portalına erişiminiz yoksa, uygulamalarım indir, izin için kuruluşunuzun Yardım masasına başvurun.


Önemli: Bu içerik Uygulamalarım kullanıcılara yöneliktir. RSS AKıŞLARıNA ABONE OL. Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? Yeteneklerinizi geliştirin. Yeni özellikleri ilk olarak siz edinin. Bu bilgi yararlı oldu mu? Evet Hayır. Teşekkür ederiz! Daha fazla geri bildirim göndermek istiyor uygulamalarım indir Bize ne kadar bilgi verirseniz, uygulamalarım indir, size o kadar çok yardımcı olabiliriz. İyileştirmeme yapmamıza yardımcı olabilir misiniz? Sorunum çözüldü. Yönergeleri temizle. Takip edilmesi kolay. Jargon yok. Resimler yardımcı oldu, uygulamalarım indir. Çeviri kalitesi. Ekranım ile eşleşmedi. Yanlış talimatlar. Çok teknik, uygulamalarım indir.


Yeterli bilgi yok. Yeterli resim yok. Başka geri bildirim göndermek istiyor musunuz? İsteğe bağlı. Geri bildirim gönder, uygulamalarım indir. Geri bildiriminiz için teşekkürler!




Google play MARKET ücretli uygulamaları (ÜCRETSiz İNDİRME) AC market UYGULAMASI

, time: 1:01





- Microsoft Store


uygulamalarım indir

Türkçeye Çevir. You are shopping Microsoft Store in: Türkiye - Türkçe. Are you looking for Microsoft Store in: United States - English? Uygulamaları ve programları kaldırmanın farklı yolları vardır, bu nedenle aradığınızı bulamazsanız başka bir konum deneyebilirsiniz. Bazı uygulama ve programların Windows'ta yerleşik olduğunu ve kaldırılamazsınız. Yalnızca düzgün çalışmıyorsa, önce bir programı onarmayıdeneyebilirsiniz. Windows 11Windows 10 Başlangıç menüsünden kaldırma BlueStacks ile en sevdiğiniz Android mobil oyunlarını ve uygulamalarını bilgisayarınızdan oynayın. Daha Büyük Oynayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder