17 Temmuz 2022 Pazar

Hayalet avcıları oyunu ücretsiz indir

Hayalet avcıları oyunu ücretsiz indir

hayalet avcıları oyunu ücretsiz indir

Etiket: Hayalet Avcıları Oyunu. Aksiyon Oyunları. Ghostbusters The Video Game İndir – Full + Update  · ⤓ İndir Lisans ÜCRETSİZ TOPLAM İNDİRME DOSYA BOYUTU MB EDİTÖR PUANI Üretici FourThirtyThree Inc. Hayaletler her yerde! Onları bulun ve hapsedin. Ghostbusters World, yılların eskitemediği filmlerden Hayalet Avcıları ’nın mobil platforma uyarlanan oyunu. Diğer hayalet avlama oyunlarından farklı olarak artırılmış gerçeklik Hayalet avcıları oyunu indir - Torrent Oyun indir, Full Oyun, Tek Link Oyun Yükle Demo. Ghostbusters indir. bakılma. Ücretsiz Film, Dizi Ve Oyun indirme Sitesi Bilgisayarlar iş hayatının yanında birçok insan tarafından eğlence amaçlı da kullanılmaktadır



aşk msjları indir – Full İndir - Torrent Oyun indir, Full Oyun, Tek Link Oyun Yükle Demo



Diğer hayalet avlama oyunlarından farklı olarak artırılmış gerçeklik desteği sunuyor. Android telefonunuzla dolaşarak hayaletleri avlıyorsunuz. Gerçek dünyada tüm hayaletleri bulun ve hapsedin! Son artırılmış gerçeklik ve harita teknolojisini kullanan Ghostbusters World, ARCore desteği sunan tüm Android telefonlarla uyumlu. Pokemon GO gibi yerinizden kalkıp sokakları turlayarak hayalet arıyorsunuz. Bir harita üzerinden ilerlediğinizden hayaletlerin yerini tespit edebilmeniz için GPS bağlantınızın oyun boyunca açık olması gerekiyor.


Hayaletleri tek başınıza avlamak ya da bir hayalet takım kurup dünya genelinde diğer hayalet avcılarıyla birlikte avlamak size kalmış. Bu arada sevilen Hayalet Avcıları karakterlerinin yanı sıra hayalet avcıları oyunu ücretsiz indir yüzler de var. Hayaletleri avladıkça seviyeniz yükseliyor, deneyim puanınız artıyor. iOS platformundaki diğer hayalet avlama oyunlarından farklı olarak; oynanışı gerçek dünyada sunuyor. Yani, artırılmış gerçeklik ve harita teknolojisini kullanan mobil oyunlardan biri. Hayaletler her yeri sarmış durumda ve dünya yardım için bizi çağırıyor! Dünyaya bir şekilde giren hayalet avcıları oyunu ücretsiz indir her yere yayılan hayaletleri gezerek bulup hapsetmeniz gerekiyor. Harita üzerinden ilerliyorsunuz. Hayaletleri bulabilmeniz için telefonunuzun GPS bağlantısının açık olması şart. Elbette internet bağlantınızı açık tutmalısınız. Hayaletlerin sayısı bir hayli fazla.


Diğer hayalet avcılarıyla gücünüzü birleştirme şansınız da var. Dilerseniz onları karşınıza da alabiliyorsunuz. Hayaletleri avladıkça seviye atlıyor, deneyim puanı kazanıyorsunuz. Hayalet Avcıları serisinden tanıdık birkaç karakterin yanı sıra yeni karakterler de eklenmiş. Yalnız ilerledikçe açabiliyorsunuz. Android Android Oyunları Android Macera ve RPG Oyunları Ghostbusters World - Android İçin Hayalet Avcıları Oyunu. ANDROID IOS. Ghostbusters World. Hayaletler her yerde! Onları bulun ve hapsedin. Erkan Calp - 4 YIL ÖNCE GÜNCELLENDİ. Dışarı çıkın ve hayaletleri avlayın, hayalet avcıları oyunu ücretsiz indir.




GERÇEK HAYALET AVCILARI - Ghostbusters The Video Game Türkçe

, time: 36:29





Hayalet avcıları oyunu indir - Torrent Oyun indir, Full Oyun, Tek Link Oyun Yükle Demo


hayalet avcıları oyunu ücretsiz indir

 · Hayalet Avcıları v FULL APK, siteden aldığım isteklerden dolayı ekleme gereksinimi duyduğum klasik Cartoon Network oyunlarından birisidir. Bildiğiniz üzere son zamanlarda bir çok çizgi dizinin mobil oyunu yapılıyor Hayalet Avcıları’da Sürekli Dizi yani Regular Show karakterlerini barındıran mükemmel bir oyundur Hayalet avcıları oyunu indir - Torrent Oyun indir, Full Oyun, Tek Link Oyun Yükle Demo. Ghostbusters indir. bakılma. Ücretsiz Film, Dizi Ve Oyun indirme Sitesi Bilgisayarlar iş hayatının yanında birçok insan tarafından eğlence amaçlı da kullanılmaktadır Hayalet Avcıları Oyunu En iyi Hayalet Avcıları oyununda iyi eğlenceler diliyoruz! 2 Kişilik Oyunlar içerisinden yüzlerce oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Hayalet Avcıları oyunu Hayalet avcılığına çıkan 2 karakterimizi kontrol ederek hayaletleri avlamak için belirli engelleri aşmalı ve ilerlemelisiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder